Home Teknologia Miten saada kaikki irti kotitalouksien robottilaitteista vuonna 2021?

Miten saada kaikki irti kotitalouksien robottilaitteista vuonna 2021?

by Miller Neill

Teknologia on onnistunut löytämään tiensä kaikille toimialoille, verkkomarkkinointiteknologiasta kotitalouslaitteisiin. Aiemmin minimalistiset ja pelkistetyt laitteet ovat nyt futuristisia, jotta ne voivat tarjota käyttäjälle mahdollisimman suuren arvon. Jotta kotisi olisi mahdollisimman tekniikkaystävällinen, voit integroida lukuisia robottilaitteita yhteen. Mutta saadaksesi niistä kaiken irti, sinun on luotava paras ryhmä laitteita, jotta saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Vaikka optimaalinen määrä laitteita on subjektiivinen ja vaihtelee henkilöstä toiseen, olemassa on muutamia robottilaitteita, jotka asunnonomistajan on hankittava kokeakseen uuden sukupolven teknologian ja tehdäkseen kodistaan puoliautomaattisen.

Kätevä robottipölynimuri

Hiljattain tehtiin mielipidetutkimus, jossa 77 prosenttia otosryhmästä äänesti, että heidän kotinsa olisi kymmenen kertaa puhtaampi, jos heillä olisi robotti, joka siivoaisi talon heidän puolestaan. Onneksi tällaisille ihmisille on olemassa markkinoilla lukuisia robottipölynimureja edulliseen hintaan. Nämä laitteet tulevat lukuisin ominaisuuksin ja toimivin anturein. Pölynimuri liikkuu elintilassasi ja imee sisäänsä pölyä sen mukaan, millaisen polun anturit laitteelle luovat. Lisäksi sen käyttäjät voivat ohjata automaattisia imureita myös älypuhelimien kautta. Nämä imurit eivät vain siivoa kotia, vaan myös steriloivat tilan ja pääsevät eroon 99,99 % bakteereista.

Parasta näissä pölynimureissa on se, että sinun tarvitsee vain kytkeä se päälle, istua alas ja rentoutua – Kaikki tekoälyn (AI) ansiosta. Tekoälyllä on lukemattomia käyttötapoja ja tämä on auttanut ruokkimaan nopeaa kehitystä tällä alalla, kun yhä useammat yritykset ja toimialat nauttivat sen eduista. Sitä käytetään aloilla, kuten nettirahapeleissä ja kasinoilla parantamaan käyttäjän kokemusta räätälöimällä palveluja, kuten kolikkopelit netissä kuluttajan mieltymysten mukaan. Tekoäly voi muistaa, mistä pelaajat pitävät, mitä he inhoavat ja näin ehdottaa heille sopivia pelejä, jotka ovat saman tyylisiä kuin joita he pelasivat aiemmin.

Samoin tekoälyteknologian integroinnin myötä robotti-imuri tietää tarkalleen, missä se on ja mitkä alueet sen pitää puhdistaa. Ja kuten nettipelaamisessa, tekoälyä käytetään nyt näissä robotti-imureissa räätälöimään laitteita ostajan kodin mieltymysten mukaan ja sen mukaan, mikä paikka pitää puhdistaa, kuinka kauan sen puhdistus kestää ja muuta. Tehokkaat laitteet eivät myöskään vaadi huomiota, sillä ne pyyhkivät ja puhdistavat lattiat ja palaavat sitten telakalleen.

Leikkaa nurmikkosi menemättä itse puutarhaan

On ollut tapauksia, joissa kodin omistaja on liian kiireinen – tai vain liian laiska – leikkaamaan nurmikkoa puutarhassaan. Tämän vuoksi puutarha ei juuri näytä hoidetulta, kuten puutarhalehdissä, vaan ennemminkin kuin sademetsältä. No, teknologialla on ratkaisu tähänkin. Hanki robottiruohonleikkuri. Niitä on useita erilaisia ja ne voivat leikata eri mittaista ruohoa. Ne pystyvät leikkaamaan myös kaltevilla pinnoilla ja mäkien rinteillä. Markkinoiden parhaimpia ruohonleikkureita ovat Terra Navigator ja Landroid. Sensoriteknologian avulla nämä ruohonleikkurit leikkaavat nurmikon jättäen sen vihreäksi ja tuoreeksi ja palaavat takaisin latureihinsa latautumaan.

Sooninen työkalu puhdistaa lähes kaiken

Ihmiset ovat tulleet erittäin riippuvaisiksi roboteista ja uusin kehitetty työkalu on sooninen puhdistustyökalu, joka robottiominaisuuksillaan voi puhdistaa melkein mitä vain. Tämä työkalu tunnetaan nimellä Omisonic, ja sillä on kyky poistaa likaa kaikista kohteista, suurista tai pienistä. Tämän laitteen mekanismi toimii automaattisesti. Se upotetaan puhtaaseen veteen, jonka jälkeen se vapauttaa mikroskooppisia kuplia, jotka nostavat lian hiukkasia esineestä ja jättävät sen täysin puhtaaksi. Tätä automaattista laitetta voidaan käyttää vaatteiden, tyynyjen, vuodevaatteiden, korujen ja paljon muiden esineiden ja kohteiden puhdistukseen.

Mitä kodin robottilaitetta haluat käyttää ensin?

Markkinoilla on lukuisia muita automaattisia kotitalouslaitteita, kuten ikkunanpesijöitä, astianpesukoneita, sängynpetaajia, automaattisia kahvinkeittimiä ja muita. Nämä ovat vain ensimmäisiä poimintoja, joita voidaan käyttää lukuisiin tarkoituksiin. Kaikki nämä kotitalouslaitteet ovat automatisoituja ja toimivat sähköllä anturitekniikan ja mobiilisovellusten integraation avulla, joten nämä laitteet voivat toimia täysin yksin. Tekniikka on onnistunut pääsemään jokaiselle alalle, mikä on erittäin hyödyllistä kodin omistajille, koska nyt he voivat helpottaa askareitaan sekä pitää kodin järjestyksessä ja siistinä kätevien kotitalouksiin tarkoitettujen robottilaitteiden avulla.

Related Posts