Home Gadgetit Lyön vetoa, ettet tiennyt, että tekniset gadgetit voivat auttaa sinua laihtua!

Lyön vetoa, ettet tiennyt, että tekniset gadgetit voivat auttaa sinua laihtua!

by Miller Neill

On hyvin todennäköistä, että monet ihmiset aloittavat painonlaskuohjelman vakavasti, mutta vain harvat heistä saavat todella haluamansa tulokset. No, kun on kyse harjoittelusta, johdonmukaisuus on avain, joten sinun on löydettävä tapoja pysyä motivoituneina ja jatkaa unelmiesi saavuttamista. Tämä ei voi olla niin vaikeaa, varsinkaan ei, jos ympärilläsi on jatkuvasti lukuisia gadgeteja. Näin suosikkielektroniikkasi voi auttaa sinua saamaan parhaan mahdollisen muodon:
Lataa askelmittari puhelimeesi
Askelmittari on laite, joka havaitsee kuinka monta askelta olet suorittanut tietyssä ajassa, mikä nopeus oli jne. Onko sinulla iPhone- tai Android-laite, löydät lukuisia sovelluksia, joissa on askelmittari. Tämä sovellus voi olla sinulle erittäin hyödyllinen, koska se voi myös näyttää kuinka monta kaloria olet kuluttanut. Tämän seurauksena voit asettaa tavoitteita polttaa 300 kaloria päivässä päivittäin, kun teet kotitöitä, menet ruokakauppaan, töihin ja niin edelleen. Kun olet perehtynyt tähän sovellukseen, voit lisätä tavoitteitasi ja tehdä parhaansa polttamaan mahdollisimman monta kaloria ilman hikoilua tai tekemättä intensiivisiä fyysisiä harjoituksia!
Lataa terveys- ja kuntosovelluksia iTunesista tai Google Playsta
Kirjaimellisesti on satoja sellaisia ​​sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua menettämään painon, saamaan kuuden paketin abs tai juoksemaan 5 mailia suoraan. Ammattilaiset ovat suunnitelleet nämä sovellukset älykkäästi, ja ne tarjoavat tarkat harjoitusrutiinit kuntotasosi, ikäsi, tavoitteidesi ja niin edelleen. Esimerkiksi Runtastic Pushups on erinomainen, jos haluat satoja punnerruksia päivittäin ja sinulla on upeita, vaikuttavia rintakehää muutamassa kuukaudessa. Varmista, että selaat muita vastaavia sovelluksia kiinnostuksen kohteidesi ja mieltymystesi mukaan.
Käytä puhelinta pysyäksesi motivoituneena
Yksi parhaista tavoista tehdä tämä on kirjoittaa motivoivia sanontoja tai lainauksia ja näyttää ne taustakuvina tai push-ilmoituksina puhelimellasi. ColorNote on Android-sovellus, jonka avulla voit laittaa erilaisia ​​muistiinpanoja tilariville ja nähdä ne aina päivän aikana. Tämän seurauksena olet aina motivoitunut ja sinun on helpompi saavuttaa tavoitteesi. Vastaavasti, jos kuvat toimivat sinulle paremmin kuin sanat, varmista, että löydät puhelimen taustakuvan, jossa on kehonrakentaja, ja tunnet varmasti innoituksen treenata enemmän.
Tablettisi avulla voit lukea viimeisimmät terveys- ja kunto-aikakauslehdet
Nykyään on vain helpompaa ladata sähköisiä kopioita kuuluisista terveys- ja kuntoilulehdistä ja lukea niitä bussissa matkalla töihin tai milloin haluat. Tablettisi voi helposti tallentaa useita satoja tai jopa tuhansia aikakauslehtiä, ja voit ottaa sen mukaasi kaikkialle! Terveys- ja kunto-aikakauslehtien lukeminen auttaa myös pysymään motivoituneina ja asettamaan korkeammat tavoitteet pitkällä aikavälillä saavuttaaksesi kehon, josta olet aina haaveillut.

Related Posts