Home Teknologia Kuinka tallentaa tekniikkaa kotisi ympärille

Kuinka tallentaa tekniikkaa kotisi ympärille

by Miller Neill

Nykyään tekniikka vie yhä enemmän tyypillistä kotia. Televisio on ollut olohuoneemme suurin ominaisuus jo jonkin aikaa, mutta ajan myötä siitä on tullut vain suurempaa ja suurempaa, ja siihen on liittynyt lukemattomia muita laitteita ja tallennusvälineitä. Hitaasti seiniämme vuorattiin DVD-levyillä ja tietokonepeleillä, konsolit ja erilaiset mediasoittimet löysivät tiensä television alle ja tabletit ja ultrakirjat hiipivät olohuoneeseemme. Nykyään keskimääräinen talo näyttää siltä, ​​että se on ylittänyt tekniikan … mikä johtuu pääasiassa siitä, että se on!
Tämä on tietysti hienoa ja hyvin, ja itse asiassa se lisää paljon uusia ominaisuuksia ja käyttötapoja tyypilliseen asuintilaan. Mutta se myös luo vielä enemmän sotkua. Kysymys on nyt siitä, miten aiot organisoida kaiken tekniikan siten, että se ei esty, ja voit todella löytää etsimäsi…
Tallennusväline
Onneksi olemme pääsemässä pisteeseen, jossa suuri osa mediastamme, kuten elokuvista ja musiikista, tallennetaan tiedostoina tietokoneillemme sen sijaan, että pidettäisiin minkäänlaisilla fyysisillä levyillä. Silti on hyvät mahdollisuudet, että sinulla on muutama hylly täynnä DVD-levyjä, ja siihen on tehtävä jotain.
Yksi vaihtoehto on tehdä DVD-levyjen ominaisuuksista ja laittaa ne kirjahyllyyn – mikä on paljon parempi kuin täyttää ne television alle tai jättää ne kasaan. Jos et halua tehdä sitä, niin toinen vaihtoehto on leikata ne pois poistamalla ne koteloistaan ​​ja laittamalla ne renkaaseen. Tällä tavalla voit silti katsella elokuvia milloin haluat, mutta ne on helppo löytää nopeasti eivätkä vie tilaa. Se on suuri apu, kun tulet liikkumaan!
Viimeiseksi sinulla on mahdollisuus aloittaa CD-levyjen, kuten CD-levyjen, siirtäminen hitaasti tietokoneellesi ulkoiselle kiintolevylle tai pilveen tallentamiseksi.
Johdot
Johdot ovat toinen asia, joka tekee tekniikasta joskus vaikeaa sovittaa siististi kotiisi. Jos kuitenkin kamppailet johtojen kanssa, on olemassa muutamia vaihtoehtoja.
Jälleen yksi vaihtoehto on yksinkertaisesti päivittää ja investoida joihinkin laitteisiin, joiden ei tarvitse käyttää johtoja. Esimerkiksi langaton näppäimistö on loistava vaihtoehto. Vaihtoehtoisesti voit tutkia ‘langanhallintaa’ – esimerkiksi viilaamalla kaikki lankasi hiusnauhan läpi, mikä voi pitää ne kaikki yhdessä, jotta vältetään sotku ja pidetään visuaalinen kokonaisvaikutus minimissä.
Laitteet
Mitä tulee itse keksimiin, et ehkä aina halua piilottaa heitä, joten on hyvä valita etukäteen tekniikka, joka näyttää parhaiten olohuoneestasi. Kun valitset tablettien välillä, älä aliarvioi sellaisen tuotteen ostamisen arvoa, joka näyttää hyvältä olohuoneesi sohvapöydältä. Samoin kuin televisiossa, saamalla jotain tasaisemmalla näytöllä on paljon parempi visuaalinen vaikutus.
Vaihtoehtoisesti, jos haluat piilottaa esineesi, voit yrittää käyttää oikeita huonekaluja. Tämä voi tarkoittaa sitä, että ne varastoidaan isoon kaappiin esimerkiksi ovien kanssa, jotka voit avata, kun haluat käyttää niitä / tarkastella niitä. Tämä on myös toinen tapa poistaa johdinongelma, koska voit tehdä pienen reiän kaapiesi takaosaan johtamaan johdot läpi ja pitämään ne piilossa näkyvistä.
Voit vähentää tekniikan ja median visuaalista vaikutusta monilla muilla tavoilla, mutta nämä vinkit vievät sinut alkuun hyvin pitäen samalla huoneesi järjestäytyneempinä ja vähemmän sotkuisina. Käytä <a href=”http://www.rosehillwinecellars.com/wine-racks?zenid=6dj4jm06i5bifel8s82amt6c85″> viinitelineitä </a> viinillesi ja rengaskansioitasi CD-levyillesi!

Related Posts