Home Teknologia Aikooko Apple julkaista taitettavan iPhonen?

Aikooko Apple julkaista taitettavan iPhonen?

by Miller Neill

Vaikka 2000-luvun alusta tutut simpukkapuhelimet väistyivätkin älypuhelimien tieltä jo useita vuosia sitten, ovat markkinoille saapuneet taitettavat älypuhelimet kasvattaneet suosiotaan valtavaa tahtia kuluneen vuoden aikana. Nämä klassisia simpukkaluureja muistuttavat älymallit ovat vallanneet markkina-alaa kovaa tahtia ja niitä on tullut tarjolle yhä useampia. Tällä hetkellä Samsung hallitsee kyseisiä markkinoita kovalla otteella, mutta onko Apple ottamassa osaa tähän kilpailuun julkaisemalla taitettavan iPhonen? Paneudumme tähän huhumyllyn ympärillä pyörivään aiheeseen tänään hieman tarkemmin.

Silhouette of Man on Stairs

insert image – https://www.pexels.com/photo/silhouette-of-man-on-stairs-2417848/

Taitettavat älypuhelimet – mitä tulisi tietää

Taitettavia älypuhelimia on tullut tarjolle jo suhteellisen useita malleja parin kuluneen vuoden aikana. Nämä näppärät luurit taittuvat keskeltä kahtia, pienentäen laitteen kokoa, suuresta näytöstä kuitenkaan tinkimättä. Taitettavien mallien käyttömahdollisuudet eivät kuitenkaan eroa suuresti normaalien älyluurien toiminnoista, vaikka laite taipuukin pieneen kokoon. Tarjolla olevat mallit on varustettu erittäin hyvillä kameroilla, kattavilla ominaisuuksilla sekä loistavilla näytöillä ja kaiuttimilla.

Taitettavien luurien avulla niin soitto, viestittely kuin myös erilaiset sovellukset pyörivät aivan yhtä hyvin kuin normaaleillakin älypuhelimilla. Viihdettä ei tietenkään ole myöskään unohdettu, sillä näiden simpukkamaisten välineiden avulla suosittujen pelien pelaaminen sujuu kuin tanssi. Käyttäjät pääsevät nauttimaan peleistä niin sovellusten avulla kuin myös verkossa. Esimerkiksi mobiiliselaimen kautta on mahdollista nauttia internetin suosituista rahapelipaikoista, kuten Dunder esimerkiksi, joka tarjoilee runsaasti laadukkaita kolikkopelejä. Ja se on paljon miellyttävämpää ja kätevämpää tehdä suurelta näytöltä.

Mobiilimarkkinoilla kilpailu on todella kovaa ja viime aikoina on pohdittu suuresti sitä, aikooko supersuosittu Apple ottaa osaa tähän uuteen kasvavaan trendiin. Mitä tässä vaiheessa tiedämme aiheesta, se selviää seuraavien kappaleiden aikana. Jatka siis lukemista ja selvitä, mitä on odotettavissa.

Taittuva iPhone – onko tällaista odotettavissa?

Huhut ovat käyneet kuumina viimeisen vuoden aikana. Onko iPhone julkaisemassa omaa vastinetta taittuville puhelimille? Mitään täysin varmaa tietoa ei aiheesta tähän mennessä ole julkaistu, mutta moni tekijä viittaa tähän. Yksi ehdottomasti positiivisin vihje, joka tukee tätä mielenkiintoista ideaa, on Applen jättämä patenttihakemus, joka esittelee täysin uudenlaisen taittuvan luurin, jonka näyttö taipuisi kahteen eri suuntaan. Kyseessä olisi siis täysin uudenmallinen taittuva puhelin, joka eroaisi kilpailijoistaan huomattavasti.

Kuten moni yrityksen laitteista kiinnostunut kuluttaja tietää, Apple on suhteellisen tarkka julkaisemistaan tuotteista, eikä näitä nähdä markkinoilla yleensä ennen, kuin yhtiö on varmistanut niiden kannattavuuden sekä hionut laitteistaan ainutlaatuisia ja erittäin toimivia. Hätiköityjä julkaisuja ei Applelta yleensä nähdä. Patenttihakemus vahvasti tukee huhua siitä, että yhtiöllä on taitettava luuri ainakin kehittelyssä. Vaikka mitään varmaa informaatiota aiheesta ei vielä olekaan julkaistu, on täysin mahdollista, että seuraavien vuosien aikana pääsemme kokemaan täysin uudenlaisen taittuvan iPhonen.

Applen ja iPhonen suosio pitävät pintansa

On taittuvaa luuria tulossa tai ei, on Apple onnistunut pitämään johtavan markkina-asemansa jo vuosia. Yritys lanseeraa uusia tuotteita suhteellisen hyvin väliajoin ja uudet iPhonet, kuten tänä vuonna julkaistu iPhone 13, ovat erittäin kovassa kysynnässä kuluttajien keskuudessa. Ne myyvätkin usein loppuun jo ennen julkaisupäivää, sillä kysyntä on erittäin kovaa. Apple tarjoaa innovatiivisia tuotteita, joiden toiminnot ja ominaisuudet paranevat uusien sukupolvien saapuessa markkinoille.

Moni vanhojen simpukkapuhelimien ystävä toivoo, että taittuva iPhone näkisi päivänvalon tulevien kuukausien tai vuosien aikana. Tätä toivetta tukevat myös monet vihjeet, joten emme missään tapauksessa voi poissulkea mahdollisuutta siitä, että Apple suunnittelee taitettavan puhelimen lanseeraamista lähitulevaisuudessa. Mitään varmaa tietoa aiheesta ei ole kuitenkaan tähän mennessä julkistettu. Voimme siis tässä vaiheessa vain spekuloida ja innolla odottaa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Varmaa on kuitenkin se, että tulemme näkemään uusia jännittäviä laitteita, oli niiden seassa taittuvia malleja tai ei.

Related Posts