Home Uutiset 5 vinkkiä matkasi tekemiseen miellyttävämmäksi lomalle lähdettäessä

5 vinkkiä matkasi tekemiseen miellyttävämmäksi lomalle lähdettäessä

by Miller Neill

Kun saavut lomakohteeseesi, sinulla on paras aika elämässäsi, mutta sinne pääseminen on yleensä vaikeaa. Jos haluat nauttia matkastasi nyt paljon enemmän, tässä on joitain hyödyllisiä vinkkejä, jotka tekevät kokemuksestasi miellyttävämmän.

Ota käsilaukku

Riippuen siitä, kuinka kauan olet menossa pois ja mitä aiot tehdä saavuttaessasi, sinun ei tarvitse kuljettaa massiivista matkalaukkua mukanasi. Parasta käsimatkatavaroissa on kävellä lentokoneelta ja lähteä lentokentältä tuhlaamatta 30 minuuttia karusellin ympärillä. Vaikka oletkin menossa muutaman viikon ajaksi, voit aina ostaa uusia vaatteita saapuessasi määränpäähän, jos olet matkalla halpaan maahan.

Mene nukkumaan

Näillä päivillä on vaikea nukkua lennoilla, ellet ole bisnesluokassa, koska kaikki on puristettu koneeseen kuin karja karjaa. Yritä mukautua tuoliin on melkein mahdotonta, ja jos pysyt hereillä lennon aikana, sinun on saatava silmät kiinni laskeutuessasi. Voit aina ottaa muutaman unilääkkeen mukaasi. Käytä löysää istuvaa vaatetta, jotta voit liikkua vapaasti. Yritä myös ottaa niska tyyny, korvatulpat ja kasvonaamio mukaasi lisätäksesi mahdollisuuksiasi nukahtaa.

Varaa ikkunaistuin

Kun matkustat yksin, on aina parasta varata ikkunaistuin käytävän viereen. Ei ole väliä tarvitseeko käydä wc: ssä, koska ihmiset päästävät sinut ulos, mutta jos joudut päästämään muut ihmiset ulos, se voi tulla melko turhauttavaksi. Se on vielä pahempaa, kun istut jonkun vieressä, joka ei voi hallita virtsarakkoaan, kun he ovat juoneet muutaman juoman. Se antaa sinulle myös mahdollisuuden levittää pääsi ikkunaa vasten, ja olemme jo selvittäneet, miksi sinun pitäisi nukkua lentokoneessa.

Ota iPad mukaasi

Toivottavasti pääset lentämään lentokoneessa, jossa televisioruutu on jokaisen tuolin takana, mutta jos tämä vaihtoehto ei ole käytettävissäsi, iPadin käyttö on aina hyödyllistä. Viimeinen asia mitä tarvitset on kyllästyä lennon aikana, eikä sitä koskaan tapahdu, kun voit istua ja katsella elokuvia. He saattavat toistaa elokuvan katosta pudottavilla näytöillä, mutta suurin osa ihmisistä ei kuitenkaan pysty näkemään näyttöä kunnolla istuen.

Lajittele pysäköintisi

Lentokenttäpysäköinti voi joskus olla hankalaa, ja sinun täytyy ajaa ympäri etsimällä tilaa, mutta yritä saada se mahdollisimman lähelle lentokentän terminaalia. Se on helppo pysäköidä ensimmäiseen löytämääsi tilaan, mutta älä unohda, että sinun on mentävä terminaaliin laukkuillasi, mikä vaikeuttaa kävelyä. Sinun tulisi myös yrittää varata etukäteen ja säästät rahaa tällä tavalla, joten sinulla on muutama ylimääräinen dollari hemmotella itseäsi jollakin mukavalla lomalla.