Home Gadgetit 5 vaikuttavaa polkupyörän gadgetia, jotka poistavat joitain turvallisuus- ja turvallisuusongelmia

5 vaikuttavaa polkupyörän gadgetia, jotka poistavat joitain turvallisuus- ja turvallisuusongelmia

by Miller Neill

Polkupyörät ovat erinomainen kuljetusmuoto, koska ne ovat halpoja ja auttavat sinua pysymään kunnossa ja terveinä, mutta aiheuttavat kuitenkin tiettyjä turvallisuus- ja turvallisuuskysymyksiä. Aiomme tarkastella muutamia laitteita, jotka poistavat joitain näistä ongelmista, ja olen varma, että jokainen niistä tekee sinulle vaikutuksen.

Pyörätien turvavalo

Vaikka polkupyörälläsi olisi valoja, kun pyöräilet pimeässä, on parempi tapa auttaa ihmisiä pysymään poissa polustasi. Joissakin paikoissa sinulla ei ole omistettuja pyöräilykaistoja, mutta kun sinulla on pyörätien turvavalo, voit luoda oman. LED-valot tulevat ulos gadgetista ja ne luovat kaksi viivaa tiellä tai polulla, jolla pyöräilet. Jokainen lähelläsi oleva henkilö tietää, ettei hän ylitä viivoja, mikä tarkoittaa, että he ovat aina turvallisen matkan päässä sinusta.

Hovdingin turvatyyny

Käytätkö kypärääsi aina pyöräillessäsi kaupungissa? Useimmat ihmiset eivät, ja yksi syy siihen, miksi he päättävät jättää sen kotiin, johtuu siitä, että he haluavat näyttää siistiltä. Kypärän käyttäminen pään päällä ei ole kovin muodikasta, mutta se säästää henkesi, jos päätät onnettomuuteen. Jos kuulut tähän luokkaan, saatat pitää Hovdingin turvatyynystä, joka on laite, jota pidät kaulasi ympärillä, ja se täyttyy, kun se havaitsee törmäyksen, ja se estää päätäsi puristumasta kuin vika.

Pyörän piikki

Polkupyörä on yksi helpoimmin varastettavista asioista. Vaikka jätät avaimet autoon, poliisi pystyy paikantamaan sen rekisterikilvellä, mutta he eivät voi tarkalleen etsiä kuvaustasi vastaavaa polkupyörää. Kun olet kiinnittänyt Bike Spike -pyörän runkoon, voit seurata sitä missä tahansa älypuhelimesi avulla, joten jos joku päättää varastaa sen sinulta, ei ole kauan, ennen kuin hän tarttuu kiinni.

Bittilukko

Polkupyörän lukitseminen on hienoa, koska se tarkoittaa, että joku ei pysty varastamaan sitä. Kaikki on yleensä hyvin, kunnes menetät avaimen vahingossa, olet sitten vaikeuksissa. Vaikka käytät yhdistelmälukkoa, on ärsyttävää joutua leikkimään sen kanssa aina, kun haluat mennä jonnekin. Jos käytät Bit Lockia, voit lukita ja lukita pyörän älypuhelimella. Se avautuu jopa itsestään, kun kävelet riittävän lähellä polkupyörääsi, joten sinun ei tarvitse ottaa puhelinta taskustasi.

Kova polkupyörä

Mitä tekisit, jos polkupyörääsi kiinteällä vaihdepyörällä vilkkaalla kadulla ja edessäsi kävisi joku, joka ei kiinnitä huomiota ympäristöönsä? Jos yrität siirtyä sivulle, auto voi osua, joten tarvitset jonkin tavan saada heidän huomionsa. Loud Bicycle -laite on äänitorvi, joka on yhtä voimakas kuin autossa, joten se on loistava turvalaite, jota ihmiset eivät voi sivuuttaa, kun haluat varoittaa heitä lähestymästäsi suurella nopeudella.

Related Posts