Home Gadgetit 5 vaihtoehtoista laadukasta toimisto-gadgetia, jotka ovat käytettävissä, jos tarvitset niitä

5 vaihtoehtoista laadukasta toimisto-gadgetia, jotka ovat käytettävissä, jos tarvitset niitä

by Miller Neill

Jos yrität perustaa toimistoa, olet varma, että kaikki perusasiat on harkittu, mutta on olemassa muita laitteita, jotka voivat olla hyödyllisiä. Ehkä et ole edes harkinnut niitä aiemmin, joten tutkimme ne läpi, jotta tiedät, että ne ovat käytettävissä, jos tarvitset niitä.

PivotPlug-ylijännitesuoja

Jos toimistossasi on paljon sähkölaitteita, tarvitset tietysti ylijännitesuojan, muuten jokin saattaa mennä pieleen. Sen sijaan, että ottaisit mitään, mitä saat käsiisi, sinun pitäisi mennä parhaansa mukaan ja tämä Belkiniltä toimittaa tavarat. Gadgetissa on 12 erillistä pistorasiaa, ja sivussa olevat voivat kääntyä ylös ja alas, jos sinun on kytkettävä iso, iso pistoke, joka yleensä tekee sen kummallakin puolella olevat pistorasiat hyödyttömiksi.

Verkkoreititin

Ehkä et ole ainoa toimistossa työskentelevä henkilö, ja jos näin on, tarvitset verkkoreitittimen. Tämä antaa useammalle kuin yhdelle tietokoneelle pääsyn Internetiin, ja jos työskentelet verkossa, se on välttämätön paketti. Haluat vain varmistaa, että valitset sellaisen, jolla on voimakas signaali, tai saatat huomata, että Internet-yhteys on hieman hidas. Netgear tarjoaa sinulle pieniä, houkuttelevia reitittimiä, jotka pitävät tasaista yhteyttä koko päivän.

VoIP-puhelin

Jos haluat pysyä tekniikan kärjessä, voit päättää päästä eroon vanhasta lankapuhelimestasi ja valita sen sijaan VoIP-palvelun. Tiedän, että ensimmäinen asia, joka saattaa tulla mieleen, on puhua jollekulle tietokoneeseen kytkettyjen kuulokkeiden kautta, mutta nyt voit noutaa oikean VoIP-puhelimen, joka jäljittelee vanhaa puhelinta. Ainoa ero on se, että sinulla on pääsy moniin muihin ominaisuuksiin, jotka ovat erittäin hyödyllisiä liiketoimintaa harjoitettaessa.

WorkForce DS-30 -kannettava

Pienet yritykset eivät tarvitse valtavaa kopiokoneita, varsinkin koska ne ovat niin kalliita. Voit aina suunnata lähimpään kopiokoneen vuokrausliikkeeseen vuokrata yhden kuukausittain, mutta jos et tee paljon skannausta, saatat päästä eroon kannettavan laitteen käytöstä. Jos sinulla on kannettava skanneri, voit siirtää sen toimistossa, eikä sinun tarvitse tuhlata aikaa tulostimen luona. Tämä Epsonin valmistaja on loistava ammattilaisille, koska se on yksi markkinoiden parhaista.

Pysyvä työpöydän kiinnitys

Olet varmasti kuullut paljon seisovista pöydistä viime vuosina, koska kaikki laulavat ylistystään. Ne ovat upeita, ja jos sinulla on varaa sellaiseen, et valitettavasti käyttäisi rahaa, mutta älä huoli, jos sinulla ei ole varaa kunnolliseen seisovaan työpöydään. Tartu vain yhteen näistä seisovista pöydän kiinnikkeistä ja voit asentaa sen tällä hetkellä käyttämällesi pöydälle. Ne on helppo irrottaa, ja saat silti kaikki terveydelliset hyödyt, jotka aiheutuvat siitä, etteivät istu koko päivän.

Related Posts