Home Gadgetit 5 Fab-iPhone-gadgetia kaikille, jotka ottavat paljon valokuvia ja kuvaavat paljon videoita

5 Fab-iPhone-gadgetia kaikille, jotka ottavat paljon valokuvia ja kuvaavat paljon videoita

by Miller Neill

IPhone sopii erinomaisesti valokuvien ja videoiden ottamiseen, mutta tiesitkö, että on olemassa paljon laitteita, jotka parantavat kokemustasi? Katsokaa joitain näistä ja saatat päättää valita yhden niistä saamiesi etujen vuoksi.

Optrix XD5 -kotelo

GoPro-kameroista on tullut erittäin suosittuja viime vuosina, koska niiden avulla voit ottaa videoita äärimmäisissä olosuhteissa pelkäämättä kamerasi tuhoutumista. Sen sijaan, että loppuisit ja ostat yhden, voit noutaa tämän tapauksen. Se on vedenpitävä, mikä tarkoittaa, että voit kuvata videoita veden alla, ja se myös estää iPhonea hajoamasta, jos se putoaa 30 jalasta ilmassa. On myös liitteitä, joiden avulla voit ottaa videoita koskematta puhelimeen.

Gizmon-kamerakotelo

Tämä ei auta sinua ottamaan parempia valokuvia, mutta jos puuttuu 20 vuotta sitten ollut kamera, se voi olla juuri sitä mitä tarvitset. Kun laitat iPhonen kotelon sisään, se muuttaa sen vanhan koulun kameraksi ja voit muistaa menneitä aikoja ottaessasi valokuviasi. En suosittele sen pitämistä päällä koko ajan, koska se saattaa ärsyttää jonkin ajan kuluttua, jos et yleensä käytä koteloa, mutta on hienoa olla, kun haluat puhelimesi näyttävän hieman erilaiselta.

MobiSlyder

Nyt on tilaisuutesi tehdä itsestäsi upea Hollywood-ohjaaja, vaikka sinulla olisi vain iPhone. Oletko koskaan nähnyt niitä kiskoja, jotka he liu’uttavat kameraansa elokuvia tehdessään? Ne ovat hienoja, koska voit kuvata täydellisiä videoita ilman, että näyttö ravistelee kaikkialla. MobiSlyder on täsmälleen sama, paitsi että se on paljon pienempi versio, joka on erityisesti suunniteltu puhelimeesi. Se on täydellinen gadget kaikille, jotka haluavat leikkiä hienojen kotitekoisten videoiden tuottamisessa.

Kogeto Dot

Kun otat videoita puhelimellasi tällä hetkellä, lyön vetoa, että ne näyttävät hyvältä, mutta ne eivät ole mitään epätavallista. Liitä piste puhelimeesi ja siitä tulee täysin uusi pallopeli, koska sen avulla voit ottaa 360 asteen videoita heti. Jos et ole koskaan käyttänyt jotain sellaista ennen kuin rakastat lopputuloksia. Kun olet kuvannut videosi, voit jopa ladata ne sosiaalisiin verkostoihin, kuten Facebook ja Twitter, napin painalluksella.

PhotoProX

Et voi koskaan tietää, millainen sää tulee olemaan, kun olet seikkailussa jonnekin, ja jos sinulla ei ole iPhonen vedenpitävää koteloa, et voi ottaa valokuvia. PhotoProX-gadget on täydellinen tapa kiertää tämä ongelma, koska voit ottaa valokuvia riippumatta siitä, kuinka märkä se on. Sen ostamisesta on myös ylimääräinen etu, sillä saat kokoelman erilaisia ​​linssejä, jotka voit liittää puhelimeesi, jotta valokuvasi ovat entistä parempia, ennen kuin menet valokuvalaboratorioon tulostamaan niitä.

Related Posts