Home Terveys 4 tapaa pysyä hyvässä kunnossa ja terveessä ilman raudan pumppaamista

4 tapaa pysyä hyvässä kunnossa ja terveessä ilman raudan pumppaamista

by Miller Neill

Kaikki haluavat hyvän ruumiinrakenteen, mutta kukaan ei ole valmis tekemään raskasta nostoa. Älä huoli, sinun ei tarvitse. Painonnosto on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat olla Arnold Schwarzeneggerin kaltaisia, ei ihmisille, jotka haluavat vain elää terveellistä elämäntapaa. On muitakin tapoja pysyä kunnossa paitsi rangaista itseäsi kuntosalilla. Nuo menetelmät eivät anna sinulle täysin piilotettua vartaloa kuin Kalifornian entinen kuvernööri, mutta ne saattavat estää sinua kuolemasta sydänsairauksiin. Tässä on 4 tapaa pysyä kunnossa ja terveenä pumppaamatta rautaa:
Aerobinen liikunta
Kaikki harjoitukset on aloitettava sydämestä, koska se on niin tärkeää. Pieni lenkkeily juoksumatolla voi saada sykkeesi pumppaamaan hetkessä. Yhdistä se uimiseen ja pyöräilyyn ja sinulla on itsellesi harjoittelurutiini. Se parantaa verenkiertoa kehossasi ja auttaa pitämään vatsasi sisään. Sinun ei tarvitse välttämättä tehdä tuhatta ab-murtumaa päivässä saadaksesi tasaisen vatsan. Jos kuitenkin haluat kuuden pakkauksen, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa. Jos sinulla ei ole suunnitelmia mallia varten Tom Fordille, pidä kiinni vain sydämestä.
Pilates
Monet Hollywoodin julkkikset vannovat Pilatesin. No, jos se on tarpeeksi hyvä julkkikselle, se on tarpeeksi hyvä minulle, tai ainakin minä sanon aina. Pilates on kyse lihastesi hallinnasta. Se auttaa rakentamaan kestävyyttä ja voimaa parantamalla samalla joustavuutta. Se on pohjimmiltaan yksi osa sydäntä ja yksi osa joogaa. Pilates on saavuttamassa hitaasti suosiota, ja siitä on nopeasti tulossa valittu tapa pysyä kunnossa. Sinun pitäisi myös kokeilla sitä ja nähdä, mistä kaikki fuzzista on kyse. Kuka tietää, saatat törmätä Hollywood-tähtiin kuntosalilla.
Syö oikein
Oikein syöminen on aina ollut ja tulee aina olemaan helpoin tapa sopivaan vartaloon. Tarkkaile kalorien saantiasi ja voit helposti välttää harjoittelua. Julkkikset palkkaavat usein ravitsemusterapeutteja auttamaan heitä suunnittelemaan ruokavalionsa. Koska et ole julkkis, kannattaa pitää kiinni älypuhelinsovelluksista. On monia sovelluksia, joiden avulla voit laskea päivittäisen kalorien määrän ja valmistaa sopivan ruokavaliosuunnitelman. On aika laittaa älypuhelimesi hyvään käyttöön ja elää terveellistä elämäntapaa. Ihmiset saattavat vihata Gwyneth Paltrow’ta kaikista hänen terveyskirjoistaan, mutta hänet äänestetään silti maailman seksikkäimmäksi naiseksi.
MMA
On tarpeetonta sanoa, että jos harjoittelet MMA: ta, sinulla ei ole oluen vatsaa. Suolesi tulee olla tarpeeksi kova kestämään lyöntiä. Ja juuri sitä MMA tekee; se vahvistaa suolistasi. Kehon parantamisen lisäksi MMA on hyvä myös itsepuolustukseen. Jos katsot jatkuvasti olkapääsi kävellessäsi kotona yöllä, sinun on todella opittava Muay Thai tai BJJ. Jos joku yrittää mukaasi sinua, kun olet matkalla kotiin MMA-luokilta, hänen on soitettava numeroon 911. Kukaan ei yritä sotkea Randy Couturen tai Ronda Rouseyn kanssa kotimatkallaan.
Sinulla on se, 4 yksinkertaista tapaa pysyä kunnossa työskentelemättä. Jätä kaikki raskaat nostot Schwarzeneggerille, koska hän pystyy käsittelemään sen.