Home Teknologia 4 suosittua Android-sovellusta automekaanikkoosi

4 suosittua Android-sovellusta automekaanikkoosi

by Miller Neill

Autot, kuten kaikki muutkin koneet ja mekaaniset järjestelmät, vaativat jatkuvaa hoitoa ja huoltoa pitääkseen ne toivotussa kunnossa. He kokevat kulumista ajan myötä, ja omistajan vastuulla on huoltaa tai korjata auto tarvittaessa. Auton lähettäminen autokorjaamolle voi olla kallista, koska omistajan on maksettava sekä korjaukset että teknikon pyrkimykset korjata autonsa.
Itse asiassa omistaja voi vähentää riippuvuutta teknikosta oppimalla itse autonsa sisäosista. Tällä tavalla omistaja voi yrittää korjata tai korjata ongelmat itse ja säästää siten huomattavan määrän rahaa. Tässä on 4 Android-älypuhelinsovellusta, jotka tarjoavat hyödyllisiä oppaita, oppaita ja vinkkejä auton vianmääritykseen ja korjaamiseen.
Automekaanikko Simulaattori 2014
Tämän ilmaisen Android-sovelluksen avulla käyttäjä voi olla virtuaalinen mekaanikko ja tarjoaa pääsyn autotyökaluihin, laitteisiin ja koneisiin, jotka voivat auttaa auton korjaamisessa. Käyttäjät voivat kokeilla kättään ongelmallisen auton moottorin vianmäärityksessä ja korjaamisessa joutumatta törkeisiin seurauksiin. Muita tehtäviä ovat ilman pumppaaminen auton renkaaseen sopivaan ilmanpainetasoon sekä yksittäisten autonosien ostaminen. Käyttäjät ostavat myös varaosia ja heitä kutsutaan nimeämään erilaiset autojärjestelmät.
Korjaa autoni
Kuten nimestä voi päätellä, Fix My Car antaa käyttäjän suorittaa yli 30 erilaista tehtävää ja työtä, jotka liittyvät auton korjaamiseen. Käyttäjät voivat käyttää virtuaalisia esineitä, työkaluja ja muita laitteita auttaakseen korjaustöitäan sekä osallistumalla lyhyisiin peleihin, joihin kuuluu auton osien nimeäminen ja purkaminen. Vaiheittaiset läpikäynnit sisältyvät sovellukseen, ja se opastaa käyttäjää kuinka korjata ja korjata tietty autoosa oikein. Tämä sovellus maksaa 2,50 dollaria Google Play -kaupassa.
Autohackit ja modit nukkeille
Tämä on kallis sovellus, joka on 25 dollaria, mutta sitä pidetään yhtenä parhaimmista autoviiteohjelmista Google Play -kaupassa. Tämä sovellus on täynnä arvokkaita vihjeitä ja vihjeitä edistyneille käyttäjille siitä, kuinka saada parhaansa autostaan. On olemassa yksinkertaisia ​​oppaita, jotka opettavat käyttäjälle kuinka auto asetetaan parempaan käsittelyyn ja kaarreajoihin, jopa edistyneisiin oppaisiin, joihin sisältyy moottorin ohjausyksikön hakkerointi suorituskykyä parantavien tekijöiden, kuten polttoaineen ruiskutuksen, säätämiseksi. Todellinen verinen auton rakastaja ei varmasti tule katumaan tätä ostoa.
Auton perusteet
Tämä Android-sovellus sisältää kaiken, mitä omistajan on tiedettävä yksinkertaisesta oppaasta jopa ohjauspyörän vaihtamiseen! Se on suosittu autoharrastajien ja omistajien keskuudessa, koska se tarjoaa runsaasti käteviä oppaita yhdessä kompaktissa sovelluksessa, jota voidaan käyttää tien päällä. Sovellus sisältää myös olennaisia ​​tietoja tien tiellä ajamisesta, turvallisuustiedotuksia ja neuvoja. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, sovellus tarjoaa oppaita siihen, kenen puoleen tulee ottaa yhteyttä. Se on 5,80 dollaria Google Play -kaupassa.

Related Posts