Home Teknologia 4 sovellusta, jotka auttavat sinua löytämään parhaan pastan kaupungissa

4 sovellusta, jotka auttavat sinua löytämään parhaan pastan kaupungissa

by Miller Neill

Oletko ruokafanaatikko? Mietitkö mitä ravintolaa tutkia viikonloppuna? Näyttää siltä, ​​että sinulla on onnea! Alla on lueteltu 4 mahtavaa sovellusta, jotka auttavat sinua päättämään, mistä mennä nappaamaan illallista!
Urbanspoon
Jos olet joku, joka etsii jatkuvasti uusia ruokapaikkoja ja ravintoloita tutkittavaksi kaupungissa, Urbanspoon on lopullinen sovellus sinulle. Hauska muotoilu ja mielenkiintoinen käyttöliittymä Urbanspoon on hieman erilainen kuin muut tavalliset ruokasovellukset, joita kohtaat. Tämä on ainutlaatuinen sovellus, jolla on innovatiivinen muotoilu ja jossa on erittäin siisti hedelmäpeli-ominaisuus. Sovellus luokittelee ravintolat kolmen pääsuodattimen perusteella – alue, hinta ja keittiö, jotka kaikki on järjestetty kolikkopeleiksi, jotka muistuttavat peliautomaattia. Sinun tarvitsee vain ravistaa puhelinta ja se tuottaa sinulle tuloksen, ravintolan osoitteen, arvosanat, yhteysnumeron ja arvostelun. Jos et ole tyytyväinen tulokseen, ravista puhelinta uudelleen ja katso, tuleeko jotain mielenkiintoista!
Älähtää
Mietitkö mihin ravintolaan menisi tänä viikonloppuna? Haluatko nähdä, millaisia ​​ravintolavaihtoehtoja sinulla on edessäsi, ennen kuin valitset yhden lauantai-illan päivämäärälle? Jos kyllä, ehkä Yelp voisi auttaa! Yelp on upea sovellus, joka on varustettu mammutti tietokannalla ravintoloista, baareista, kahviloista, pubeista, yökerhoista ja muusta. Mitä tahansa haluat syödä – olipa kyseessä kiinalainen, meksikolainen, italialainen ruoka tai jopa mausteinen intialainen curry, Yelp on loistava lähde inspiraatioon. Voit jopa rajata ravintolahakua käyttämällä suodattimia, kuten hinta, etäisyys, sijainti ja niin edelleen. Lisäksi jokaisesta valitsemastasi ravintolasta Yelp antaa sinulle arvioita, arvosteluja ja kuvia, mikä saa ravintolasi etsimään tuulen.
Ness
Haluatko tarkistaa kaupungin uuden italialaisen ravintolan? Ei voi odottaa kaivaa lautaselle, joka on täynnä meksikolaisia ​​nachoja? Oletko kiinnostunut vilkkaasta kiinalaisesta keittiöstä? Jos kyllä, voit antaa Nessille mahdollisuuden auttaa sinua. Ness on todella upea sovellus, joka ehdottaa sinulle ravintoloita tykkäyksiesi, suosikkiruokasi ja paljon muuta. Aivan oikein, Ness paitsi ehdottaa sinulle mahtavia ravintoloita, joissa käydä, mutta oppii myös makusi tutustumalla mieltymyksiisi paremmin. Näin se tekee – se pyytää sinua arvioimaan 10 ravintolaa alueellasi ja arvioidesi ja irtisanomisesi perusteella se auttaa sinua löytämään uusia paikkoja, joista pidät ehdottomasti! Kuvittele sovelluksesi antavan sinulle henkilökohtaisia ​​suosituksia makusi perusteella! Täydellinen.
Ruokailu
Jos olet ruokafanaatikko, joka rakastaa tutustua uusiin ravintoloihin, olet ehdottomasti yksi niistä, joille ruoan esittely on yhtä tärkeää kuin sen maku! Suunniteltu pitämään tämä mielessä, FoodSpotting on upea sovellus, joka toimii visuaalisena oppaanasi hyvään ruokaan ja ravintoloihin, joissa voit löytää nämä elintarvikkeet. Olipa kyseessä dosas, nyytit, sushi, hampurilaiset tai paistettua kanaa, mitä tahansa syötkin. Kyllä, sovellusta tarjoavat käyttäjät, jotka ottavat kuvia ruokastaan ​​ja antavat suosituksia. Joten jos tilaat jotain hienoa ravintolasta, voit napsauttaa nopean kuvan ja suositella sitä suosikkilistallesi!

Related Posts